Voeten hebben een moeilijk leven: ze worden in sneakers geduwd of in laarzen gepropt, terwijl veel vrouwen ook liever op stiletto’s wankelen. En de voeten moeten de hele dag doorstaan. Toch vergeten veel mensen voor hun voeten te zorgen omdat ze weggestopt zijn in sokken, panty’s en schoenen. In onze pedicure groothandel sectie vindt u een groot aantal pedicureproducten om voeten de zorg te geven die zij verdienen.

We bieden hulpmiddelen om zich te ontdoen van de harde huid die zich ophoopt op de drukpunten van de voeten, en voedende crèmes om de huid te ontspannen die elke dag zo intensief wordt gebruikt.

Dubois Medica is pedicure groothandel in België en totaalleverancier van behandelstoelen en apparatuur voor de professionele pedicure en manicure branche. Met jarenlange ervaring en gedegen kennis van de markt bieden wij een compleet en uitgebreid assortiment topkwaliteitsproducten. Ons assortiment omvat onder andere: pedicureproducten, pedicuresaloninrichtingen,  apparatuur, nagelstylingproducten en professionele nagelafzuigers.

Waarom pedicureproducten bij ons kopen? Het antwoord is simpel: de beste pedicures beginnen met de beste pedicureproducten. We bieden consistente, kosteneffectieve, hoogwaardige pedicure-producten. Als groothandel pedicure hebben we volledige controle over de invoer van de producten die wij u aanbieden, de kwaliteit van de producten en de mogelijkheid om de kosten laag te door alles in het groot te bestellen. Met onze kortingen kunt u al uw pedicurebenodigdheden kopen tegen groothandelsprijzen.

You can`t add more product in compare